Siirry suoraan sisältöön

Kaihtimet

Sälekaihtimet

Sälekaihtimien materiaaleina ovat alumiini ja puu eri säleleveyksillä. Metallisissa säleleveydet ovat 16, 25, 35, ja 50 mm. Puisissa säleleveydet ovat 25, 35 ja 50 mm. Kaikkiin kaihtimiin on saatavilla runsas valikoima värejä.

Sälekaihtimia saa sekä perinteisenä että integroituna mallina. Pimentävät sälekaihdin mallit sopivat mainiosti esimerkiksi makuuhuoneisiin. Käyttömukavuutta saat lisää moottorilla. Kaihtimia on saatavilla lisäksi epäsymmetrisiin ja pyöreisiin ikkunoihin. Kaihtimien asennus uudis- ja remonttikohteissa tehdään ”viimeisinä” töinä, koska näin ei tule likaantumisia, rikkoontumisia eikä ruostumisia kaihtimiin. Kaihtimien hyvä toimivuus varmistetaan kun asennuksen tekee ammattilainen. Myymme kotimaassa valmistettuja kunnollisia kaihtimia.

Solar Handy, Safiiri
Sälekaihdin integroituna tai perinteinä mallina.
soltis touch screen kaihtimet motorisoituna
Sisustukseen sopiva Soltis Touch screenkangas

Screen kaihdin sisälle

Screen kaihdin voi olla rullaverho, lamelli- tai paneeliverho tai vekkikaihdin. Screen estää häikäisyä ja liiallisen lämpötilan nousua sisällä kesällä. Lisäksi suojaa mm. huonekaluja haalistumiselta ja tietenkin antaa viihtyisän tunnelman. Screenkangas on helposti pestävä materiaali. Kankaissa on runsaasti erilaisia kuoseja, värejä ja tiiviyksiä. Harvemmasta kankaasta näkee paremmin ulos ja tiivistä taas päinvastoin. Tiiviimpi kangas torjuu lämpöä paremmin kuin harvempi. Screenkaihdin käsikäyttöisenä tai motorisoituna. http://www.somfy.fi

Rullaverhot

Rullaverho on nykypäivänä erittäin tyylikäs ja monikäyttöinen. Rullaverhoa käyttöjä ovat pimennys, näkösuoja, häikäisyn, kylmän ja kuumuuden estämiseen. Paras pimennys saadaan kotelolla ja sivukanaaleilla varustetulla rullaverholla. Käyttötarkoituksen ja koon mukaan valitaan oikea kangas ja riittävän vahva mekanismi jolloin voidaan tehdä todella isojakin rullaverhoja. Moottorikäyttöinen rullaverho on todella kätevä käyttää esim. mobiilisovelluksen avulla vaikka etänä. Moottorikäyttöinen malli voi olla verkkovirtaan kytkettävä tai ladattava malli.

Alalistan voi valita useammasta vaihtoehdosta, kankaalla verhoilun tai esim.mustaksi maalattuna.
Tunnelmaa puusälekaihtimilla.

Puiset kaihtimet

Myymme kotimaassa käsityönä mittojen mukaan valmistettuja puukaihtimia. Säleleveydet 25, 35, ja 50 mm. Puusälekaihdin vähentää kaikumista isoissa tiloissa ja antaa mukavan tunnelman.

Saatavilla myös puusälekaihtimen näköisiä kaihtimia jotka sopii kosteisiin tiloihin.

pystylamellikaihtimet

Pystylamellit sopivat hyvin erilaisiin kohteisiin, myös epäsymmetrisiin ja isoihin ikkunoihin. Tämän päivän lamellit ovat todella tyylikkäitä, sopivat vaativaankin makuun. Kankaita on saatavilla runsas valikoima värejä ja kuoseja, lamellien leveydet 65, 89 ja 127 mm. Valoa tai näkyvyyttä on helppo säätää moniin eri asentoihin. Lamelli on siivoksen näkökulmasta katsottuna hyvä ratkaisu kun ei kerää pölyä niin kuin esim sälekaihdin. Moottorikäyttöinen vaihtoehto hyvä valinta korkealla oleviin ja isoihin kaihtimiin.

lumeo lamellikaihdin
Pystylamellikaihdin sopii myös hyvin epäsymmetrisiin ikkunoihin
Vekkikaihdin suojaa myös kylmältä.

vekkikaihtimet

Vekkikaihdin valmistetaan kankaasta joita on runsas valikoima. Vekin materiaali,väri ja koko sekä mekanismi valitaan aina tapauskohtaisesti. Näin saadaan onnistunut ratkaisu kohteeseen. Vekkikaihdin ikkunan väliin on myös mahdollinen, pimentävänä erittäin hyvä makuuhuoneeseen. Vekkimateriaaleja on myös monikerroksisia jotka säätelevät lämmön ja kylmän torjuntaa. Vekkikaihtimen saa myös motorisoituna.