Siirry suoraan sisältöön

Verhotangot ja -kiskot

Verhokiskot

Verhokisko voi olla näyttävä sisustukseen sopiva tai sitten hyvin huomaamaton, saatavilla monenlaisia ja tyylisiä. Verhokisko toimii parhaiten yksimittaisena, kiskoja saatavilla jopa 7m mittaisina. Moottorikäyttöinen kisko kätevä käyttää silloin verhoja liikutellaan esim. päivittäin, verho laskostuu kauniisti paikoileen.

Anja Pesola kisko
Verhot esillä, musta verhokisko ”maastoutuu” kiinnityskohtaan.
Tyyliin sopivat verhotangot valitaan kohteen mukaan huolellisesti. Aidot messinkitangot sopivat erityisesti vanhoihin taloihin.

Verhotangot

Verhotanko on näkyvällä paikalla oleva sisustuselementti. Verhotangon valintaan kannattaa perehtyä ammattilaisen kanssa. Tyyli, verhot ja käyttötarkoitus vaikuttaa valintaan . Tankoja on saatavilla jopa 6m mittaisina, yksimittainen ja tarpeeksi vahva tanko tärkeitä asioita.

Galleriakiskot

Taulukiskot eli galleriakiskot ovat käteviä taulujen ripustukseen varsinkin silloin kun tauluja haluaa vaihdella useammin. Kiskoja saa useammassa värissä. Siimat, vaijerit ja koukut valitaan ripustettavan taulun tai muun esineen koon ja painon mukaan. Kiskon mitta 6m maksimissaan, yksimittainen on hyvä silmälle kun ei tule jatkoja. Vuokrattavissa kohteissa galleriakiskot ovat hyvä investointi koska seinien fiksaaminen jää vähemmälle.

taulukisko, Galleriakisko cobraliuku, Ratchet koukku
Musta galleriakisko on huomaamaton tummalla seinällä.